Jak vybrat správný kolagen pro Vás?

Uvažujete o tom, že začnete pít kolagen a nevíte si rady s výběrem toho správného pro Vás? Přesně pro Vás jsme připravili tento článek. V první řade si řekneme, co to vlastně kolagen je. Jedná se o skleroprotein, který je základní stavební hmotou pojivových tkání a vyskytuje se v pokožce, šlachách, kostech, zubech a chrupavkách podle daného typu. V našich produktech se setkáte s mořským a hovězím kolagenem typu I, II a III té nejlepší kvality.

 

Mořský kolagen

Jak už název lehce napovídá, získává se z ryb. Jedná se o hydrolyzované kolagenové peptidy, které do našich produktů dodává firma, která se její výrobě věnuje už více než 175 let. V případě našich produktů Viacollagen navíc jde o bioaktivní hydrolyzovaný mořský kolagen. V mořském kolagenu je největší výskyt kolagenu typu I, obsahuje ale také typ III.  Skvěle se tedy vstřebává do našeho organismu a naše tělo s ním pracuje jako se svým vlastním. Díky tomu jej využije tam, kde je v danou chvíli nejvíce potřeba, ať už se jedná o vlasy, nehty, pleť a další místa. Proto se požívá zejména v produktech určených pro krásu, a to společně v další kombinací vitaminů a minerálů, které navíc podporují jeho vstřebání a užitky. Přesně tak tomu je v našich produktech Viacollagen.

Klíčové vlastnosti produktu Viacollagen

  • Obsahuje bioaktivní hydrolyzovaný mořský kolagen – v jedné dávce až 5 000 mg!
  • Doplněn o vysoký obsah podporujících vitaminů a minerálů
  • Kompletní složení je navrženo podle tzv. anti-age receptury
  • Je vhodný pro ty, kteří chtějí podpořit krásu svých vlasů, pleti a nehtů
  • Více o Viacollagenu najdete zde

 

Hovězí kolagen

Získává se z kůže krav, a proto je pro kvalitu kolagenu velmi důležité, v jakých podmínkách kráva žilaProtože je pro nás kvalita prvořadá, je v našich produktech Viaelastic obsažen kolagen, který pochází pouze z krav chovaných na brazilské trávě. V hovězím kolagenu je největší výskyt kolagenu typu I a III, obsahuje ale také i typ II. Právě typ III má skvělé využití pro naše klouby, chrupavky a šlachy. V našich produktech Viaelastic se opět jedná o bioaktivní hydrolyzovaný hovězí kolagen, který se skvěle vstřebává do našeho organismu. Naše tělo s ním pracuje jako se svým vlastním a díky tomu jej využije přesně tam, kde je nejvíce potřeba. Využívá se proto zpravidla v produktech zaměřených na kloubní výživu, opět v další kombinací vitaminů a minerálů, které navíc podporují jeho vstřebání a užitky. Přesně tak tomu je v našich produktech Viaelastic.

Klíčové vlastnosti produktu Viaelastic

  • Obsahuje bioaktivní hydrolyzovaný hovězí kolagen – v jedné dávce až 8 000 mg!
  • Doplněn o vysoký obsah podporujících vitaminů a minerálů
  • Přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu
  • Je vhodný pro ty, kteří chtějí podpořit stav svých kloubů, chrupavek a šlach
  • Více o Viaelasticu najdete zde